Gamewereld

De Gamewereld.

Steeds meer mensen en niet alleen jongeren, vinden hun weg in de gamewereld. Van sportsimulaties als de FIFA games tot aan first person shooter games zoals Call of Duty, miljoenen mensen over de wereld ontspannen zich met deze vorm van vertier. Deze games worden steeds krachtiger en gaan steeds meer op speelfilms lijken. Dat komt omdat de gamewereld onder andere steeds meer CGI (computer generated imagery) gebruikt ,waardoor het soms niet van echt valt te onderscheiden. Kunt u zeggen of dit een gewone foto is of een afbeelding gemaakt met CGI?†

Gamewereld

Door deze razendknappe ontwikkelingen wordt er van de processoren en de grafische kaart in uw computer ook veel meer rekenkracht geëist.
Ook kan het geheugen van uw computer onder druk komen te staan, als deze aan zijn maximale capaciteit zit. Er is een soort van natuurkundige wet, die ook wel de wet van Moore genoemd wordt ,die aan geeft dat om de 3 jaar den snelheid van een processor verdubbelt en dat de kosten gelijk zullen blijven of zelfs lager zullen worden. Daarom kun je met redelijke zekerheid stellen dat een computer na 3 jaar verouderd is en afgeschreven na 5 jaar.

U kunt uiteraard wel gewoon door blijven gamen op uw oude computer, maar doordat de games steeds zwaarder worden en steeds meer geheugen nodig hebben, kan het dus gebeuren dat het spel hapert, dat de computer langzaam wordt of zelfs helemaal vast loopt. Loop als fervente gamer dus niet achter de feiten aan en kies voor een computerupdate of een nieuwe computer van computerhulpdiensten-Leeuwarden.


Voor meer informatie: mail met info@computerhulpdiensten-leeuwarden.nl of bel met 058-7506066

Spoiler: de afbeelding is gemaakt met CGI